Drift och service

Vi finns här för dig


När vi har utfört ett arbete hos dig betyder inte det att vi är klara. Efter en installation finns vi fortfarande bara ett telefonsamtal bort om du skulle vara i behov av hjälp på något sätt.
 
För att optimera utfallet av gjorda investeringar och säkerställa inomhusklimatet ansvarar vi för drift och service genom övervakning, felsökning, optimering, backup, uppgradering, support, samt regelbunden presentation av data.

Serviceavtal anpassat efter dina behov

​​​​​​​
För att säkerställa att driften av ert nya system kontinuerligt fungerar felfritt kan du teckna ett serviceavtal. På det viset kan vi effektivt hjälpa dig via olika tekniska lösningar. Du ringer oss, vi kopplar upp oss mot ert system och ser snabbt vart felet ligger, åtgärdar det och du slipper oroa dig. Vi utformar ett avtal som passar dina behov och förutsättningar, så att alla våra kunder får en individanpassad struktur. Du debiteras per år och kostnaden baseras på hur ditt behov ser ut, så att det blir ultimat för just dig.

Kunnig och erfaren personal

​​​​​​​
Vi prioriterar alltid en hög tillgänglighet och ser det som väsentligt att du får hjälp när du behöver det och inte flera veckor efter. Det för att spara både tid och obehag för dig. Alla våra anställda är väldigt skickliga inom flera områden vilket gör att vi har många kunniga att skicka för att hjälpa dig. Du kan alltid lita på att vi hjälper dig så fort vi kan.
 
Om du har några frågor kring våra serviceavtal kan du höra av dig till oss!

Ansökan om att få teckna ett serviceavtal