Om oss

Ett ständigt driv att utvecklas


Med en kombination av stor teknisk kunskap och yrkesmässig skicklighet ute på fältet erbjuder vi smarta lösningar inom fastighetsautomation. Vi installerar och sköter driften samt styrningen av värme- och ventilationssystem. I allt arbete vi utför jobbar vi med flera olika högkvalitativa leverantörer för att du ska få det bästa resultatet.
 
Byggnadsautomation startade 1996 och vi har sett hur marknadens efterfråga har utvecklats mot att vara mer teknik- och IT-orienterat. Det är viktigt för oss att vi är med i den förändringen genom att utveckla våra arbetsmetoder, våra verktyg och även inriktningen när vi anställer nya medarbetare. Därför kan du alltid räkna med att du får högsta kvalitet genom både vår kompetens ute i fältet och tack vare bekvämligheten vi har integrerat genom ny teknik. Eftersom våra medarbetare har bred kunskap kan vi också erbjuda snabb och effektiv service utifrån ett serviceavtal eller om behovet uppstår.

DDC-programmering och SCADA-integrationer

​​​​​​​
Genom våra skickliga anställda har vi lång erfarenhet av DDC-programmering och SCADA-integrationer för utvecklad styrning och övervakning av HVAC-system. Vi utför integrationer med etablerade protokoll som till exempel Modbus, MBus, KNX, Bacnet, Profibus samt OPC-servrar. Du kan hitta våra installationer i allt från sjukhus och kontorskomplex till skolor och bostadshus. Som företag samarbetar vi med marknadsledande leverantörer av styr- och reglersystem och står alltid på uppdragsgivarens sida.

Jobba hos oss


På Byggautomation AB jobbar du under stor frihet. Vi värnar om vår arbetsmiljö och det viktigaste är att du trivs hos oss.