Programmerare

Bygg framtidens intelligenta fastigheter med oss

Programmerare till Byggnadsautomation   

 
Anställningsform: tillsvidare.
Arbetsort: Gävle.
Omfattning: heltid, dagtid.
Tillträde: omgående.
 
Just nu söker vi en programmerare. Du kommer att jobba med DUC-/PLC programmering för fastighetsautomation. I tjänsten ingår många kundkontakter så vi lägger stor vikt vid att du är kommunikativ och har hög grad av servicekänsla. 

Ditt uppdrag

Du kommer att programmera och driftsätta styrsystem hos våra kunder. Vi jobbar i huvudsak med Trend, Siemens och SAIA. Du har också en stödjande funktion gentemot vår servicepersonal. Det kan även bli aktuellt med integration i överordnade system.
 
Exempel på arbetsuppgifter:
projektering
programmering
provning och driftsättning
elektronisk kommunikation

Vem är det vi söker?

Vi ser gärna att du har en högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande kunskap.
Du kan också vara utbildad inom styr- och reglerteknik med inriktning på programmering.
Vi tror att du har några års arbetserfarenhet.
På grund av säkerhetsklassning hos våra kunder måste du vara svensk medborgare.
Körkort är ett krav.

Meriterande

Du har bra kunskaper i engelska eftersom det förekommer i tjänsten.
Programmeringskunskaper.

Egenskaper

Nyfiken och intresserad av ny teknik.
God analytisk förmåga.
Kommunikativ.  

Om arbetsplatsen

I över tjugo år har vi på Byggnadsautomation levererat och installerat moderna och driftsäkra system för fastighetsautomation. Inom organisationen finns administratörer, programmerare, SCADA-integratörer, elinstallatörer och servicetekniker. Det gör oss effektiva och lättillgängliga för våra kunder. Våra installationer finns på sjukhus, kontorskomplex, industrier, skolor och bostadshus. Vi är Siemens Solution Partner, Trend Systemhus samt Schneider Electric Alliance Integration Partner.
Vi är ett bra team som trivs tillsammans. Vi har kontor i fräscha lokaler på Hemsta i Gävle. Alla på företaget har sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 10/6-2020 till info@byggnadsautomation.com. Vi vill att du i ansökan beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Rekryteringen sker löpande till dess att vi hittat rätt kandidat.
 
Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta VD Per Nordlander, per.nordlander@byggnadsautomation.com telefon: 070-556 54 46.